Annons
Växjö

Växjöföretaget anställer ny chef: ”Enormt spännande möjlighet”

Växjö • Publicerad 28 april 2023
Truls Dahlén, Chief Revenue Officer på Briox.
Truls Dahlén, Chief Revenue Officer på Briox.Foto: Pressbild

Växjöföretaget Briox som hjälper mikroföretag i Finland, Estland, Lettland och Litauen att digitalisera och sköta sin affär rekryterar en ny chef. Det är Truls Dahlén som från och med den 1 maj kommer ha titeln Chief Revenue Officer. Han kommer närmast från rollen som Vice President of Sales på Medius där han ansvarade för bolagets försäljning mot redovisningsbyråer.

Truls Dahlén kommer att bli ansvarig för att utveckla och accelerera Briox tillväxt på befintliga och nya marknader.

Annons

– Briox har en enormt spännande möjlighet framför sig. Just segmentet mikroföretag är högintressant med anledning av det stora antalet potentiella kunder globalt, säger Truls Dahlén.

Johan Nordqvist, vd för Briox, välkomnar den nyanställda och menar att Truls Dahlén bidrar ”med en fantastisk energi, unik branschkompetens och verklig spets vad gäller säljbearbetning gentemot redovisningsbyråer”.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons