Annons

Växjöföretaget anställer ny toppchef

Växjö • Publicerad 23 april 2024
Fogmakers försäljnings- och marknadschef Johan Bjerstedt.
Fogmakers försäljnings- och marknadschef Johan Bjerstedt.Foto: Pressbild

Det Växjöbaserade företaget Fogmaker International AB, som är en av de ledande globala leverantörerna av brandskyddssystem för motorrum och slutna utrymmen, har en ny försäljnings- och marknadschef i Johan Bjerstedt. Rekryteringen sker samtidigt som företaget ser en ökad tillväxt och framgång.

– Jag ser fram emot med spänning att bredda min syn på olika industrier. Jag valde att gå med i Fogmaker International då det är en kvalitetsprodukt från ett fantastiskt företag med en mycket intressant framtid och stor potential, säger Johan Bjerstedt, ny försäljnings- och marknadschef på Fogmaker International.

Annons

Han har jobbat inom business to business-försäljning (B2B) i över 20 år och under de senaste nio åren inom den globala materialhanteringsindustrin. Han har haft ledande befattningar inom försäljning i olika branscher och jobbade innan Fogmaker på Konecranes Lift Trucks.

– Johan har en omfattande erfarenhet och bevisad framgång inom försäljning inom tillverkningsindustrin. Hans expertis inom materialhantering kommer att bidra till vår tillväxt och framgång, säger Lars Alrutz, vd för Fogmaker International som parallellt med sin roll som vd även har varit försäljnings- och marknadschef det senaste året.

De har sitt huvudkontor, forsknings- och utvecklings- och tillverkningsanläggning i Växjö med cirka 100 anställda och en årlig omsättning på ungefär 400 miljoner kronor.

MISSA INTE!

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons