Annons
Växjö

Växjöföretaget fortsätter att växa: ”Stark tillväxt”

Växjö • Publicerad 4 augusti 2022
Johan Nordqvist.
Johan Nordqvist.Foto: Pressbild

Växjöföretaget Briox, som hjälper mikroföretag att digitalisera och sköta sin affär och vill erbjuda de minsta företagen verktyg för att bli mer lönsamma, redovisar en ökad nettoomsättning under årets andra kvartal med 49 procent och har passerat tio miljoner kronor i avtalsintäkter.

– Det har varit ett händelserikt andra kvartal för Briox, med fortsatt stark tillväxt. Återkommande intäkter, ARR, växte med 44 procent och passerade för första gången över 10 miljoner kronor. Tillsammans med alla fantastiska Briox-medarbetare ser jag nu fram emot ett fortsatt händelserikt verksamhetsår, med fokus på tillväxt och att göra vardagen enklare för mikroföretagaren, säger Briox vd Johan Nordqvist i en kommentar.

Annons

Under kvartalet genomförde Briox två parallella nyemissioner som tillför bolaget ungefär 43 miljoner kronor före emissionskostnader.

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons