Annons
Växjö

Växjöföretaget i nytt samarbete: ”Spännande”

Växjö • Publicerad 21 augusti 2022
Fredrik Hallgren på Inviatech och Joachim Olsson på SkyMap.
Fredrik Hallgren på Inviatech och Joachim Olsson på SkyMap.Foto: Pressbild

Växjöföretaget SkyMap har nyligen inlett ett samarbete med Inviatech för att förenkla och förbättra planering och projektering i byggprojekt tillsammans. Bolagen ska kunna erbjuda kunderna varandras tjänster, bland annat projekteringstjänster respektive visualisering i 3D, dokumenthantering och förenklade dataflödet i byggprojekten.

– Inviatech är ett ungt och hungrigt tillväxtbolag som verkligen visat vad de går för. Genom det nu inledda samarbetet kan vi hjälpa långt fler kunder och underlätta arbetsflödet för dem på riktigt. Det ska bli spännande att se hur vårt samarbete kan utvecklas långsiktigt, säger Jon Bengtsson, grundare och vd på SkyMap.

SkyMap som grundades 2015 utvecklar webbaserade mjukvaror som med 3D-visualisering ska förenkla för bygg- och fastighetsbranschen.

Jon Bengtsson, grundare och vd på SkyMap.
Jon Bengtsson, grundare och vd på SkyMap.Foto: Pressbild

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons