Annons
Växjö

Växjöföretaget kan vinna pris på nytt

Växjö • Publicerad 14 september 2023
Outnorths butik i Växjö centrum.
Outnorths butik i Växjö centrum.

Den 5 oktober arrangeras Market Awards-galan i Stockholm. Nu har de 30 detaljhandelsföretag som har möjlighet att vinna någon av de tio kategorierna presenterats.

Företagen har valts ut efter en sammanvägning av en mängd olika data och parametrar, som ekonomiska nyckeltal som omsättningstillväxt och lönsamhet, kundnöjdhet, varumärkets styrka och utveckling samt innovationsförmåga och hållbarhetsarbete.

Annons

I kategorin sport och fritid är Växjöföretaget Outnorth i final mot Revolution race och Stadium outlet. Outnorth, som från början hette Kalmar Kommissionsaffär, grundades 1926 i centrala Kalmar och finns sedan 2002 även i Växjö. Bolaget flyttade för ett par år sedan sitt lager från Växjö till Hisingen men har kvar huvudkontoret i Växjö.

Utöver de tio vinnarna ska en totalsegrare som blir detaljhandelns allra bästa företag 2023 utses. Se en lista över alla nominerade företag här.

Tidigare i år vann Outnorth pris när PriceRunner för 18:e året i rad delade ut priset Årets E-handlare till de e-handlare som utmärkt sig inom sina segment. Outnorth vann i kategorin kläder och accessoarer.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons