Annons
Växjö

Växjöföretaget köps upp av miljardkoncernen

Växjö • Publicerad 4 september 2021
Foto: Pressbild

Koncernen Herenco blir ny huvudägare i JKS Golv, med säte i Växjö, och Nättraby Kakelservice.

– Så spännande och roligt! Det här kommer att stärka vårt varumärke i Småland och Blekinge ytterligare. Detta innebär också att vi ges en ännu större möjlighet att bygga en starkare och bättre organisation på JKS Golv och Nättraby Kakelservice för att fortsätta vårt långsiktiga arbete framåt, säger Joakim Selldén, ägare och grundare av JKS Golv.

Annons

JKS Golv, som äger Nättraby Kakelservice, levererar ett helhetserbjudande inom golventreprenad och plattsättning.

– JKS Golv och Nättraby Kakelservice är bolag med engagerade team, bra renommé på marknaden och hög kvalitet i alla led. Det känns väldigt roligt att förvärva ett av Sveriges största bolag inom branschen, säger Ulf Rostedt, vd på Herenco Invest.

JKS Golv finns tillsammans med Nättraby Kakelservice i Växjö, Kalmar, Karlskrona och Kristianstad. Bolagen omsatte 165 miljoner kronor under 2020 och har totalt 80 anställda.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons