Annons
Växjö

Växjöföretaget vann innovationspriset: ”Ett rörande och vackert erkännande”

Växjö • Publicerad 23 oktober 2023
C3C Engineering får Växjö Kommuns Innovationspris 2023. På plats för att motta priset var Marcus Richardson, Maria Gustavsson, Linus Trulsson och Tobias Axelsson-Runbjörk.
C3C Engineering får Växjö Kommuns Innovationspris 2023. På plats för att motta priset var Marcus Richardson, Maria Gustavsson, Linus Trulsson och Tobias Axelsson-Runbjörk.Foto: Pressbild

Förra veckan arrangerades en näringslivskväll av Växjö kommun och Företagarna där flera företag och företagare prisades.

Växjö kommuns innovationspris 2023 gick till byggföretaget C3C Engineering AB som fick priset för sitt stora fokus på miljöteknik, hållbarhet och innovation. Genom det har de skapat ett nytt system för att använda överbliven returbetong. I motiveringen snämns också att innovationstänket genomsyrar hela företagets kultur.

Annons

– Det är ju både ett rörande och vackert erkännande för oss att få så fina ord, vi är väldigt tacksamma hela företaget, säger Marcus Richardson, vd på C3C Engineering AB.

Han väljer att lyfta upp att det är varje person och varje samtal som driver dem och visionen framåt. Företaget har de senaste månaderna anställt flera nya medarbetare.

– Växjö är en smältdegel av innovation. Vi kommer fortsätta jobba med ny teknik, nya affärsmodeller och partnerskap och jobba tätt ihop med bland annat Linnéuniversitetet för att ligga i framkant. Framtiden är ljus och har oändliga möjligheter, säger Marcus Richardson.

MISSA INTE VÅRT ERBJUDANDE! Testa Smålandsposten gratis i 30 dagar:

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons