Annons
Växjö

Växjöföretaget växer och har öppnat nytt kontor i Ljungby

Växjö/Ljungby • Publicerad 22 september 2022
Daniel Karlsson är kontorschef på Inpeople i Ljungby
Daniel Karlsson är kontorschef på Inpeople i LjungbyFoto: Jonas Ljungdahl

Rekryterings – och personaluthyrningsföretaget Inpeople med huvudkontor i Växjö har i sommar expanderat och öppnat ett nytt kontor i Ljungby.

– Vi har under en tid tittat på Ljungby som har ett växande och intressant näringsliv. Med vår långa erfarenhet från att både ha köpt och levererat personaluthyrnings- och rekryteringstjänster vet vi med oss att vi levererar lösningar som kunderna uppskattar och vill ha, säger Anna Sjödahl, vd på Inpeople, i en kommentar.

Annons

Inpeople har funnits i Växjö sedan 2010 och för fyra år sedan öppnade de även ett kontor i Kristianstad.

Daniel Karlsson är kontorschef i Ljungby och kommer närmast från en tjänst som säljare på Ahlberg bil i Ljungby. Inpeople har även rekryterat Michelle Persson för att förstärka bolagets rekryterare och personalansvariga.

– Det känns spännande att prova något nytt och att få vara med och starta upp ett kontor i Ljungby. Inpeople är starkt värderingsstyrt och jag kände direkt att deras syn på kvalitet och service passade perfekt i mitt arbetssätt. Sen blev jag också direkt attraherad av deras företagskultur och värme, säger Daniel Karlsson.

Inpeople är en del av Ingroup och har ett nära samarbete med systerbolaget Head Consulting Group. Koncernen har omkring 300 hel- och deltidsanställda och förra året omsatte koncernen cirka 100 miljoner kronor.

Michelle Persson, rekryterare/konsultchef, på Inpeople i Ljungby.
Michelle Persson, rekryterare/konsultchef, på Inpeople i Ljungby.Foto: Jonas Ljungdahl
Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons