Annons
Växjö

Växjöfotografen Anna Nordström vinner Årets bild

Växjö • Publicerad 18 mars 2022
Anna Nordström, fotograf från Växjö, tog pris i Årets bild.
Anna Nordström, fotograf från Växjö, tog pris i Årets bild.Foto: © Anna Nordström

Frilansfotografen Anna Nordström från Växjö vinner Årets Bild i kategorin vardagsbild inrikes. Det vinnande bidraget föreställer Annas mormor på dödsbädden och dottern Barbro, Annas mamma, som vakar vid hennes sida.

– Det känns overkligt, stort och jätteroligt. Det var ett sådant startfält med namn, säger Anna Nordström till Smålandsposten.

Annons

I juryns motivering står det: ”En bild av hur alla skeenden i det vardagliga livet på något sätt påverkat alla detta corona-år. Anna Nordström har på ett tydligt, men också känslosamt sätt visat detta i Årets Vardagsbild.”

Årets vardagsbild inrikes 2021.
Årets vardagsbild inrikes 2021.Foto: © Anna Nordström
Erbjudande

Testa SMP digital plus: En månad för en krona

Just nu kan du testa Smålandsposten helt digitalt i en månad för endast en krona.

Du får tillgång till allt innehåll på smp.se, appen MinSMP, sportsajterna minHockey.se och minBoll.se, MeraLjungby.se, MeraAlvesta.se, MeraNaringsliv.se, nöjessajten vxoWeek.se samt e-tidningen.

Läs mer om erbjudandet och teckna din prenumeration här!

Tova LyrénSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons