Annons
Växjö

Växjökoncept expanderar till Göteborg

Växjö • Publicerad 1 september 2023
The Challenge i Göteborg.
The Challenge i Göteborg.Foto: Pressbild

Det är fyra år sedan konceptet ”The Challenge” invigdes på Knock em' Down i Växjö. Året efter öppnade det på Event center i Norrköping. The Challenge består av tio olika rum med utmaningar. Det har beskrivits som ett slags digitalt fångarna på fortet.

I rummen samlar man med hjälp av kommunikation och samarbete poäng och kan tävla mot sina kollegor och vänner. Bakom utvecklingen står utöver Knock em' Down även företaget Thoros Creative Studio AB. Konceptet har gått väldigt bra i Växjö och det står nu klart att konceptet öppnar i en tredje stad.

Annons

The Challenge finns nämligen numera att finna på Star Bowling i Göteborg. Där har man öppnat en helt ny avdelning för konceptet. Nu hoppas en av utvecklarna att man ska kunna ta The Challenge ut i världen.

– Vi tycker att den nyöppnade avdelningen för The Challenge hos Star Bowling visar aktivitetens storhet, både för gästerna men också för personalen där aktivitetens platseffektivitet och enkelhet att hantera utgör en lönsam affär för alla. Vi hoppas att den nya anläggningen i Göteborg ska ge ringar på vattnet för att ta konceptet vidare ut i världen, säger Fredrik Enarsson på Thoros Creative Studio i ett pressmeddelande.

Här saknas innehåll

Arvid NorlingSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons