Annons
Växjö

Växjökrögaren utökar sin satsning: ”Stort intresse”

Växjö • Publicerad 8 juni 2022
Zaka Hasnain driver sedan i april Cheezious Pizzeria i Växjö.
Zaka Hasnain driver sedan i april Cheezious Pizzeria i Växjö.Foto: Privat

I april öppnade Zaka Hasnain den nya restaurangen Cheezious Pizzeria i Hanissons Resto & Cafés tidigare lokaler på Kungsgatan i Växjö. Restaurangen erbjuder pizzor, hamburgare och sallader och har enligt ägaren fått en bra start.

– Det har gått väldigt bra och många har gett oss beröm för våra smaker. Det är stort intresse på luncherna, säger Zaka Hasnain.

Annons

Nu väljer han att utöka sin satsning och startar Cheezious pasta box som ska erbjuda allt från pasta bolognese till frutti di mare och en indisk pastarätt. Inledningsvis ska Cheezious pasta box enbart finnas för beställning online via matleveransföretag.

– Jag har märkt att det finns ett stort intresse för att äta pasta i Växjö och jag vill via den nya onlinerestaurangen erbjuda Växjöborna fler pastarätter, säger Zaka Hasnain.

Pasta finns för närvarande inte på Cheezious Pizzerias meny men om Cheezious pasta box går bra kommer Zaka Hasnain ta in pastarätter på restaurangen på Kungsgatans menyn.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons