Annons
Växjö

Växjöpizzeria pekas ut som sunkigt hak – men hyllas stort av kunderna

Växjö • Publicerad 28 januari 2023

Facebooksidan Sunkiga hak i Sverige med över 56 000 följare publicerar bilder och inlägg på ”charmigt oestetiska gatukök, pizzerior och hak”. Förra veckan publicerade sidan en bild på Krikors Pizza & Kebab på Plogvägen på Teleborg i Växjö. Inlägget har fått 1 300 reaktioner och nästan 500 kommentarer.

Sidan Sunkiga hak i Sverige bedömer endast matställenas estestiska förhållanden och inte maten som serveras. Men många i kommentarsfältet verkar inte hålla med om benämningen om sunkhak. Istället har många hyllat pizzerian som den bästa i Växjö.

Annons

”Bästa pizzan i stan! Kanske inte fina stället, men bästa pizzan i stan som sagt”, ”Man beställer, Går in, Får sin pizza, Går hem och äter, Pizzorna är kanongoda! Sunkigt? Nä!” och ”Bästa pizzerian i Växjö = inget sunkigt hak” lyder tre av många positiva kommentarer.

Det är inte första gången som Sunkiga hak i Sverige publicerat ett inlägg om Krikors Pizza & Kebab. Redan i september 2013 publicerade sidan ett inlägg om matstället i Växjö.

Läs en uppföljning med intervju med ägaren Krikor Jansizian här.

Bilden har inget med den aktuella händelsen att göra.
Bilden har inget med den aktuella händelsen att göra.Foto: Staffan Lindbom
Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons