Annons

Växjöpolisens fokusgrupp slog till – grep par i bil

Växjö • Publicerad 17 oktober 2023
Genrebild.
Genrebild.Foto: Mikael Persson

På måndagskvällen greps en man och en kvinna i centrala Växjö sedan polisens särskilda fokusgrupp genomfört ett tillslag.

– Fokusgruppen hade spaning på de här två personerna när de befann sig i en bil. Man såg att det skedde en överlåtelse av narkotika och mannen och kvinnan greps. De misstänks ha genomfört överlåtelsen av narkotikan till en tredje person, köparen, gemensamt och i samförstånd, säger Fabian Sandberg som är jourhavande förundersökningsledare vid Kronobergspolisen.

Annons

Mannen och kvinnan, som är i 25- respektive 20-årsåldern, fördes till polishuset för förhör.

Polisen genomförde efter gripandet även en husrannsakan i en bostad i Växjö, men man ville på måndagskvällen inte berätta om det gjordes något ytterligare knarkfynd där.

Mannen och kvinnan misstänks nu för narkotikabrott i överlåtelsesyfte och båda två anhölls under natten till tisdagen. Personen som köpte knarket misstänks för narkotikabrott eget innehav.

Jesper MarkenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons