Annons
Växjö

Växjöprofil kan vinna poddpris

Växjö • Publicerad 18 november 2021
Robert Andersson har bland annat arrangerat festivalen Hygge i Parken, som syns på bilden, samt Växjö Ölfestival.
Robert Andersson har bland annat arrangerat festivalen Hygge i Parken, som syns på bilden, samt Växjö Ölfestival.Foto: Calle Rydqvist

Tävlingen Guldpodden har nu presenterat kandidaterna som folket kan rösta på fram till den 28 november. Bland de nominerade finns podden Ölvärlden, med ölsommeliern Micael Lysén samt Växjöbekante ölprofilen Robert Andersson. De är finalister i kategorierna Årets nykomling och Årets hobby/fritidspodd.

Varje år utser Guldpodden årets bästa podcasts i 15 kategorier. Samliga poddar inom den svenska podcastindustrin är godkända att nomineras, från hemmasnickrat till företagsproducerat. Utmärkelsen har skapats för att hylla arbetet som kontinuerligt poddande kräver. Teamet bakom Guldpodden är Mathie Martinez, Johan Svärd och Jimmy Woolke från podcasten Tack För Kaffet.

Tova LyrénSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons