Annons
Växjö

Växjöprofilen blir ny vd på företaget

Växjö • Publicerad 4 oktober 2023
Åse Thuveson
Åse ThuvesonFoto: Jonas Ljungdahl

Åse Thuveson har blivit en profil i Växjö via sina tidigare jobb försäljningschef på Elite Hotel och försäljnings- och marknadschef på Nordlo i Växjö. Nu har hon gjort klart med ett nytt jobb. Hon kommer att bli vd för Softhouse Småland och därmed ansvara för verksamheterna i Växjö, Jönköping och Kalmar.

– Vi är väldigt glada att få en lokalt välförankrad tillgång som Åse som ledare för vår smålandsverksamhet, säger Sara Mårtensson, koncernchef för Softhouse.

Annons

– Det händer mycket för oss i den regionen nu och Åse kommer tillföra mycket för att både jobba nära våra kunder och att se till att vi sprider mjukvarukunskap lokalt med våra teknikevenemang

Åse Thuveson säger följande om det nya uppdraget:

– Softhouse är ett riktigt fint, entreprenöriellt och stabilt bolag med bra grundvärderingar, säger Åse Thuveson.

– Just värderingarna är viktiga för mig och Softhouse är ett varmt bolag som bryr sig om människorna i den digitala värld vi verkar i. Jag har redan fått en stark känsla för bolaget och de jag kommer jobba närmast med.

Här saknas innehåll

Daniel RydströmSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons