Annons
Växjö

Växjörestaurangen öppnar i ny tappning

Växjö • Publicerad 25 juni 2023
Rami Nasra, restaurangens chef och ägare på Syriano.
Rami Nasra, restaurangens chef och ägare på Syriano.Foto: Maha Nasser

Restaurang Syriano har efter renovering öppnat igen på Verkstadsgatan i Växjö. Bland annat har möbler och inredning förnyats och nya måltider tillkom på menyn.

– Vi har totalrenoverat restaurangen. Vi har även rustat upp för en uteservering. Utöver det har vi lagt in nya måltider på menyn, som quzi och lammkotlett. Vi fortsätter att lyckas och det finns ett stort intresse för det vi erbjuder. Vi har gäster från flera regioner som Kalmar, Jönköping och Kronoberg, vilket är väldigt kul, säger Rami Nasra, restaurangens chef och ägare.

Annons

Restaurangen prioriterar hög kvalitet på maten. All mat de lagar är färsk och inte fryst, enligt Rami Nasra.

– Vi köper inte fryst kött alls. Dessutom lagar vi all mat själva, säger han.

Vad är anledningen till restaurangens framgång?

– Denna restaurang är en fortsättning på vår kedja av restauranger i Syrien. Vi har rutinen. Det är vi som är ägare till restaurangen, de som sköter restaurangen och samtidigt är det vi de som lagar maten. De flesta restauranger misslyckas för att de är beroende av en kock, och när kocken slutar förlorar restaurangen sitt rykte och misslyckas. För oss är det vi som lagar maten och det är därför vi fortsätter att lyckas. Vi har planer på att expandera och öppna även i andra städer.

Maha Nasser
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons