Annons
Växjö

Växjörestaurangen öppnar upp igen

Växjö • Publicerad 16 oktober 2022
Quality Hotel Royal Corner i centrala Växjö öppnar upp för lunchservering igen.
Quality Hotel Royal Corner i centrala Växjö öppnar upp för lunchservering igen.Foto: Lars-Göran Rydqvist

I sviterna av covidpandemin stängde restaurang La Castellina på Quality Hotel Royal Corner i Växjö ner sin lunchservering 2021. Men nu har ledningen fattat beslut om att öppna upp för luncher med start på måndag.

– Det känns jättetrevligt efter åren med pandemin. Vi har inte haft helt stängt utan haft öppet för konferens och våra egna hotellgäster men det ska bli kul att öppna dörrarna för lunchservering till Växjöborna och besökarna igen, säger Panne Karlsson, La Castellinas Food and Beverage Manager.

Annons

I september förra året tog Quality Hotel Royal Corner över driften av restaurangen. La Castellina kommer under luncherna att servera husmanskost med tillhörande salladsbuffé. Någon gång under nästa år hoppas de även kunna öppna upp restaurangen för kvälls- och helgservering.

– Vi gör om vår restaurang och starta upp med nytt koncept som vi inte har gått ut med än. Det kommer bli trevligt, säger Panne Karlsson.

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons