Annons

Växjörestaurangen tvingades flytta – har öppnat i nytt område

I många år har Pizza Lovers funnits på Slöjdgatan i Växjö. Men nu ska byggnaden rivas och restaurangen har flyttat.
– Vi hoppas kunna lyckas även här, säger ägaren Ismael Fattah om den nya lokalen.
Växjö • Publicerad 15 november 2023
Pizza Lovers har bytt från Slöjdgatan till Infanterigatan.
Pizza Lovers har bytt från Slöjdgatan till Infanterigatan.Foto: Petter Trens

Restaurangen Pizza Lovers har stängt sin restaurang på Slöjdgatan och flyttat hela verksamheten till Infanterigatan på Söder.

– Fastigheten på Slöjdgatan såldes och byggnaden var väldigt gammal så de nya ägarna ska riva den. Jag har letat efter lokaler i närheten men inte hittat något som passat för restaurangen, säger Pizza Lovers ägare Ismael Fattah.

Annons

I vintras hittade han fastigheten på Infanterigatan på Söder i Växjö och i februari öppnade de upp för pizzaförsäljning även där. Sedan ett par månader tillbaka har Pizza Lovers också haft lunchbuffén John's husman på Söder och nu har hela verksamheten flyttat till Infanterigatan. Restaurangen på Slöjdgatan stängde efter många år nu i dagarna.

– Det här var det bästa vi kunde göra utifrån förutsättningarna. Vi har märkt att många lunchkunder följt med oss till Infanterigatan och nu hoppas vi även att pizzakunderna gör det. Det är bara lokalen som ändrats, vi kör på samma mat och personal även i fortsättningen, säger Ismael Fattah som har ägt Pizza Lovers i sex år.

Han har fått gå ner lite i personal inför flytten och de kommande veckorna blir avgörande för hur många personer som ska arbeta på restaurangen.

Pizza Lovers erbjuder pizzor, sallader, kebab, falafel, à la carte-meny med bland annat hamburgare, lövbiff, schnitzel och spätta samt lunchbuffén John's husman med husmanskost på vardagar.

– Vi hoppas kunna lyckas även här, precis som vi har gjort på Slöjdgatan.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons