GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Växjös bästa-festen ställs in

Växjö • Publicerad fredag 09:03
Foto: Filip Sjöfors

Den 22 januari skulle festen ”Växjös Bästa 2021” arrangeras på nattklubben Grace i Växjö. Men på grund av de nya restriktionerna ställs festen och den planerade prisutdelningen in.

Omröstningen till ”Växjös Bästa 2021” pågår för fullt fram till och med den 16 januari. Istället för prisutdelning på Grace kommer vinnarna att presenteras på Nöjesnytts sociala medier samt i Nöjesnytts tidning i februari.

Erbjudande

Testa SMP digital plus: En månad för en krona.

Just nu kan du testa Smålandsposten helt digitalt i en månad för endast en krona.

Du får tillgång till allt innehåll på smp.se, appen MinSMP, sportsajterna minHockey.se och minBoll.se, MeraLjungby.se, MeraAlvesta.se, MeraNaringsliv.se, nöjessajten vxoWeek.se samt e-tidningen.

Läs mer om erbjudandet och teckna din prenumeration här!

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.