Annons
Växjö

Växjös största padelhall i konkurs: ”Hjärtekrossad”

Växjö • Publicerad 26 januari 2024
.
.Foto: PETTER ARVIDSON

Under pandemin fick padel en stort uppsving i Sverige och många företag och föreningar byggde padelhallar. Men de senaste åren har det gått tuffare för padelhallarna och många har tvingats lägga ner. Nu har även PDL APP Arena i Växjö, som öppnade i april 2022, gått i konkurs.

Padelhallen på Arabygatan har haft 15 padelbanor, elva dubbelbanor och fyra singelbanor. Tidigare hade PDL Center Växjö även två hallar på Norremark men i fjol lades anläggningen ner.

Annons

”Jag är hjärtekrossad, sorgsen & ledsen. Samtidigt är jag så otroligt tacksam och stolt, och fylld av kärlek och minnen. Från botten av mitt hjärta, världens största tack för allt jag har fått uppleva på denna resa tillsammans med ER!”, skriver centerchefen Ronja Iversen på padelhallens sociala medier.

Hon skriver att de har kämpat in i det sista med att nå en långsiktig lösning men att det tyvärr inte går längre.

MISSA INTE VÅRT ERBJUDANDE!

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons