Annons
Växjö

Vd för börsbolag i Växjö avgår

Växjö • Publicerad 16 juni 2022
Kenneth Lundahl.
Kenneth Lundahl.Foto: Jonas Ljungdahl

Efter nio år som vd och koncernchef för börsbolaget Balco, med huvudkontor i Växjö, avgår Kenneth Lundahl för att fokusera på egen verksamhet. Sedan han tillträdde 2013 har Balco Group vuxit från 500 miljoner i omsättning till 1,2 miljarder samt noterats på Stockholmsbörsen.

– Jag är stolt över att ha varit med på den här resan tillsammans med alla våra medarbetare och kunder. Det har varit nio roliga och spännande år. Balco är ett bolag med stor potential, med en stark koncernledning samt duktiga och engagerade medarbetare. Jag kommer fortsätta att stötta bolaget och ser fram emot att följa dess utveckling, säger Kenneth Lundahl.

Annons

Han lämnar sitt uppdrag senast i mitten av december i år och en rekryteringsprocess kommer att starta nu inför semestern.

– Under Kenneths ledning har Balco framgångsrikt noterats på börsen och ett flertal bolagsförvärv har genomförts. Kenneth lämnar ett finansiellt starkt Balco och styrelsen vill tacka Kenneth för hans fina insatser under dessa år, säger Ingalill Berglund, styrelseordförande för Balco Group.

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons