Annons
Växjö

Vd i Växjö prisades på stor gala

Växjö • Publicerad 7 oktober 2022
Ung ledare har jobbet som passion. Bank Bergström, vd, för Nordic Nest, tidigare Designonline är mitt uppe i en tillväxtresa med bolaget.
Ung ledare har jobbet som passion. Bank Bergström, vd, för Nordic Nest, tidigare Designonline är mitt uppe i en tillväxtresa med bolaget.Foto: Mats Holmertz

Under torsdagskvällen hyllades handelns främsta personer och företag i nio olika kategorier under Retail Awards.

27 finalister tävlade om de nio prestigefyllda priserna och en av vinnarna blev Växjöbon Bank Bergström som är vd för Nordic Nest i Kalmar och Svenssons i Lammhult. Han utsågs till Årets ledare efter att ha varit finalist tillsammans med Johan Munch, vd på Polarn O Pyret, och Erika Dalle, marknadschef på Cervera.

Annons

– Svenska handlare ligger i framkant när det kommer till att anpassa sina verksamheter till en ständigt föränderlig omvärld. Under Retail Awards fick vi ta del av det bästa handeln har att erbjuda just nu och vi kan konstatera att innovationskraften i branschen är stark. Stort grattis till alla välförtjänta vinnare, säger Sofia Larsen, vd på Svensk Handel.

Fakta

Alla vinnare i Retail Awards 2022

Årets butikssäljare: Mark Supharoek Madsen, Elgiganten, Svågertorp

Årets butik: DUÅ, Umeå

Årets hållbarhetsinitiativ: Asket

Årets logistiklösning: Stadium

Årets ledare: Bank Bergström, Nordic Nest, Kalmar

Årets köpupplevelse: Kjell & Co

Årets digitala satsning: Kicks

Årets internationella expansion: Matsmart

Årets start-up: OWNU App

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons