GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Vd i Växjö tar plats på fin lista

Växjö • Publicerad 16 april 2022
Therese Lundstedt är vd för Colix.
Therese Lundstedt är vd för Colix.Foto: Michaela Thornstrom

Sajten Financer.com har listat 18 inflytelserika kvinnor inom finans och ekonomi. Kvinnorna som tar plats på listan påverkar, leder och inspirerar inom finans och ekonomi online på olika sätt och lyfts fram som några att hålla koll på under 2022.

På listan finns bland annat superentreprenören och tv-profilen Gunilla von Platen som är aktuell med TV4-programmet The Apprentice.

En annan på listan är Therese Lundstedt, vd för Växjöföretaget Colix. Hon har tidigare haft vd-roller på Aktieinvest och Urbangreen. 2017 utsågs hon till Framtidens kvinnliga ledare och 2018 blev hon Superkommunikatör.

En annan kvinna på listan är Christina Saliba som är en företagsledare inom PR-branschen som brinner för personal branding. Hon har vuxit upp i Växjö och var tidigare politiker för Moderaterna i kommunfullmäktige.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.