Annons

Vd lämnar bolaget efter neddragningarna

Växjö • Publicerad 18 juni 2024
Åsa van Drumpt lämnar vd-rollen på Lammhults möbel.
Åsa van Drumpt lämnar vd-rollen på Lammhults möbel.Foto: Johan Persson

Lammhults Möbel har haft några tuffa år och gjort flera neddragningar av personalen. Så sent som i början av maj i år kom beskedet att tolv personer varslades om uppsägning. Företaget har gjort satsningar på sälj, marknadsföring, innovation, produktutveckling och varumärke men förväntningarna infriades inte.

Nu, efter närmare tre år, lämnar Åsa van Drumpt rollen som vd för Lammhults Möbel AB, som ingår i möbelkoncernen Lammhults Design Group AB.

Annons

– Åsa har under åren hos oss bidragit positivt till verksamheten och vi önskar Åsa lycka till i framtiden, säger Susanna Hilleskog, vd och koncernchef på Lammhults Design Group AB.

Beatrice Kortner Henriksson som började arbeta i koncernen tidigare i år och är CSO, strategichef, för Lammhults Design Group blir tillförordnad vd för Lammhults Möbel AB.

– Beatrice, som nyligen anslöt sig till koncernen och tjänstgjort som CSO, har redan visat sig vara en stark ledare med en klar vision för koncernens framtid. Vi ser fram emot att vidareutveckla vårt koncernsamarbete, genomlysa och effektivisera vår verksamhet, samt skapa utrymme för innovation och nytänkande, säger Susanna Hilleskog.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons