Annons
Växjö

Vd lämnar börsbolaget i Växjö – han tar över

När Sanna Rydberg lämnar vd-posten på Arcoma ersätts hon av Lars Lindström som blir tillförordnad till dess att en ordinarie vd har rekryterats och är på plats.
Växjö • Publicerad 14 oktober 2022
Sanna Rydberg lämnar Arcoma.
Sanna Rydberg lämnar Arcoma.Foto: Arcoma

I våras meddelade Sanna Rydberg att hon efter drygt två år som vd på det Växjöbaserade börsbolaget Arcoma ska lämna posten.

Den 21 oktober avslutar hon sin tjänst på Arcoma som tillverkar och levererar digitala röntgensystem till sjukhus. Till dess att en ny ordinarie vd har rekryterats tillträder Lars Lindström som tillförordnad.

Annons

– Lars Lindström har en gedigen erfarenhet av ledningsarbete och kommersiellt fokus. Lars blir ett utmärkt stöd till vår organisation och de olika större projekt och aktiviteter som bedrivs tills en ny vd tillträder, säger Lars Kvarnhem, styrelseordförande Arcoma AB.

Lars Lindström har tidigare arbetat som vd och i olika säljchefsroller både inom Sverige och internationellt.

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons