Annons
Växjö

Vd misstänktes ha misshandlat sin dotter – frias

Växjö • Publicerad 27 april 2024
Kvinnan frias nu av Växjö tingsrätt.
Kvinnan frias nu av Växjö tingsrätt.Foto: MAXIM THORE

En kvinna som jobbar som vd på ett företag i Växjö åtalades misstänkt för misshandel och barnfridsbrott efter att ha hamnat i en konflikt med sin dotter i maj förra året. När dottern berättade saker för sin syster som mamman hade sagt i förtroende till henne försökte kvinnan få dotterns uppmärksamhet och tog tag i flickans arm.

Flickan har uppgett att hon kände smärta och reagerade kraftigt när mamman tog tag i henne. Senare berättade dottern om händelsen för sin pappa som i hemlighet spelade in samtalet. Men mamman frias nu från anklagelserna eftersom tignsrätten tar pappans uppgifter med försiktighet ”med hänsyn till det infekterade förhållande som råder” mellan pappan och mamman.

Annons

Tingsrätten skriver i domen att mamman har tagit tag i dottern men att det inte finns något som bevisar att mamman hade haft något uppsåt att skada dottern.

MISSA INTE!

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons