Annons

Vice vd för börsbolaget i Växjö lämnar

Växjö • Publicerad 2 april 2024
Martin Lyberg har grundat Superfruit Scandinavia AB som 2021 köptes upp av Lohilo Foods. Han lämnar nu företaget.
Martin Lyberg har grundat Superfruit Scandinavia AB som 2021 köptes upp av Lohilo Foods. Han lämnar nu företaget.Foto: Superfruit

Efter tre år som vice vd för det Växjöbaserade börsbolaget Lohilo Foods lämnar Martin Lyberg företaget. Han grundade Superfruit Scandinavia AB 2007 som Lohilo Foods köpte upp 2021.

– Martin har betytt mycket för Superfruits integration med Lohilo Foods senaste åren. Under tiden på Lohilo Foods har Martin lyckats bredda och förbättra produktsortiment och effektiviserat supply chain avsevärt. Vi är nu igenom med det arbetet och har en solid och effektiv organisation. Vi tackar Martin för det fina arbetet han gjort och önskar honom lycka till med nya framtida uppdrag, säger Lohilo Foods vd Richard Hertvig.

Annons

Martin Lyberg slutar den 30 april och kommer att lämna Lohilo Foods ledningsgrupp. Hans arbetsuppgifter kommer tills vidare att fördelas ut internt och hans tjänst ersätts inte.

MISSA INTE!

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons