Viktor, 21, invald i riksstyrelsen

Växjö • Publicerad 17 mars 2023
Viktor Klaar, ordförande för Moderata Studenter Växjö.
Viktor Klaar, ordförande för Moderata Studenter Växjö.Foto: Privat

Förra veckan arrangerades Moderata Studenters riksårsmöte där en ny riksstyrelse valdes. 23-åriga Izabel Riedl från Umeå valdes till ny riksordförande och Viktor Klaar från MST Växjö är ny ledamot.

– Jag känner mig otroligt glad och hedrad för att ha fått förtroende att representera studenter från hela Sverige. Tillsammans med hela riksstyrelsen ska jag nu arbeta för att se till så att regeringen driver moderat studentpolitik på riktigt. Vi ska se till att få genomslag för våra förslag och göra livet bättre för landets studenter, säger Viktor Klaar.

I riksstyrelsen finns ordförande Izabel Riedl (MST Umeå), vice ordförande Amanda Håkansson (MST Borås), Max Rittberger (MST Göteborg), Viktor Klaar (MST Växjö), Pixie Söderström (MST Linköping) och Simon Wallin (MST Skövde).

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.