Annons
Växjö

Ving om satsningen i Växjö: ”Kan passa alla smaker”

Växjö • Publicerad 25 september 2022
Makarska rivieran i Kroatien.
Makarska rivieran i Kroatien.Foto: Ted Lindholm

Förra veckan rapporterade vi att Ving börjar flyga mellan Växjö Småland Airport och Split i Kroatien nästa sommar. Nu har researrangören också gått ut med nyheten.

Det blir resor varje fredag mellan den 12 maj och 23 juni. Ving kommer även att flyga från Växjö till Cypern och Rhodos under perioden april-oktober respektive slutet på maj-juni.

Annons

– Att vi återigen har möjlighet att erbjuda Kroatien från Växjö efter ett antal års uppehåll känns väldigt roligt. Vi vet hur uppskattad vår charter är från regionalflygplatserna och att vi nu även får in Kroatien i tillägg till de större destinationerna Cypern och Rhodos gör att vi får ett gediget och brett sommarerbjudande från Växjö under högsäsongen som vi tror kan passa alla smaker, säger Claes Pellvik, kommunikationschef på Ving.

I vinter flyger Ving direkt från Växjö till Gran Canaria i samarbete med flygbolaget Jettime. Linjen till Gran Canaria inleds för säsongen den 31 oktober och därefter blir det avgångar varje måndag fram till den 3 april 2023.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons