Annons
Växjö

Vipers cupvinst firas av kommunen

Växjö • Publicerad 13 november 2021
Växjö Vipers stod 6 november som segrare i den allra första Svenska cupen. Foto: Växjö Vipers.
Växjö Vipers stod 6 november som segrare i den allra första Svenska cupen. Foto: Växjö Vipers.

Växjö Vipers historiska cupvinst ska uppmärksammas av Växjö kommun. I samband med Vipers match mot Dalen på söndag kommer kommunen bland annat att dela ut en check på 10 000 kronor till klubbens ungdomsverksamhet.

– Vipers är historiska första vinnare av Svenska cupen i innebandy. Det är en fantastisk prestation och än en gång lyfter Vipers idrottsstaden Växjö. På söndag hoppas vi att många kommer och hyllar lagets insats och vi vill då uppmärksamma klubben och ge 10 000 kronor till morgondagens innebandystjärnor, säger Anna Tenje (M), kommunstyrelsens ordförande i Växjö.

Annons

Smålandsposten livesänder söndagens match. Du kan se den här.

Testa SMP digital plus: En månad för en krona

Just nu kan du testa Smålandsposten helt digitalt i en månad för endast en krona.

Du får tillgång till allt innehåll på smp.se, appen MinSMP, sportsajterna minHockey.se och minBoll.se, MeraLjungby.se, MeraAlvesta.se, MeraNaringsliv.se, nöjessajten vxoWeek.se samt e-tidningen.

Läs mer om erbjudandet och teckna din prenumeration här!

Tova LyrénSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons