Annons
Växjö

Vipers har dragit in två miljoner på försäljning av Ravelli

Växjö • Publicerad 27 maj 2022
Marcus Harlin i Vipers är ansvarig för försäljningen av Ravelliprodukter.
Marcus Harlin i Vipers är ansvarig för försäljningen av Ravelliprodukter.

Växjö Vipers har på fem år lyckats tjäna in cirka 2 miljoner kronor genom att sälja produkter från Ravelli AB.

– Ravelli har varit en rejäl inkomstkälla för oss, inte minst under pandemiåren. Det är en stor del av vad som bidragit till att vi kunnat hålla i gång allt, säger Marcus Harlin, Växjö Vipers.

Annons

Samarbetet mellan Vipers och Ravelli startade redan 2016. Sedan dess har föreningens medlemmar sålt sammanlagt 24 000 paket till ett värde av 2 miljoner kronor. Intäkterna från försäljningen går främst till den stora kassan och saker som resor, lokalhyror eller nya matchställ. Utöver det avsätts även pengar till det egna lagets kassa.

– Över lag skulle jag säga att Ravelli är väldigt är lättsålt, de allra flesta säljer minst fem paket. Sedan finns det ju spelare som kommer upp till både 20, 30 och 40 paket. Då brukar det vara att de har varit ute på gatan och knackat dörr, det räcker att var ute i två timmar och snabbt komma upp i stor försäljning, berättar Marcus Harlin.

Tova LyrénSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons