Annons
Växjö

Visma satsar på flexibelt arbetsliv – nyrenoverade huvudkontoret invigs

Växjö • Publicerad 19 juni 2022
Visma Spcs huvudkontor i Växjö.
Visma Spcs huvudkontor i Växjö.Foto: Pressbild

Coronapandemin förändrade mångas sätt att arbeta på, inte minst var ens arbetsplats var. Visma Spcs med huvudkontor i Växjö tog under pandemin beslutet att de framåt skulle arbeta med flexibla hybridlösningar när det handlade om arbetsplatsen och medarbetarnas arbetsliv för att ge medarbetarna bästa möjliga förutsättningar att skapa en bra balans i livet och ett hållbart arbetsliv.

– Vi vet att alla är olika. Därför är det är viktigt att vi är agila och kontinuerligt utmanar, utvärderar och förbättrar för att ge våra medarbetare bästa möjliga kultur och upplevelse både på plats men också på distans, säger Charlotte Von Sydow, vd på Visma Spcs, i ett pressmeddelande.

Annons

Huvudkontoret vid I11-området i Växjö har under nästan ett års tid renoverats och invigs nu.

– Under pandemins början frångick vi snabbt tanken om ett visst antal kontorsdagar för alla eftersom det inte skapar den flexibilitet som företagets medarbetare efterfrågade. Istället är det just de olika förutsättningarna för att trivas och att kunna välja som är utgångspunkten. Vilket också lett till att vi bland annat byggt om huvudkontoret i Växjö, säger Cecilia Lindh, som har titeln Workplace Experience Manager på Visma Spcs, i pressmeddelandet.

Visma Spcs ska även utveckla och renovera sina andra kontor.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons