Annons
Växjö

VXOnews Festival är tillbaka – TikTok-stjärnan ska uppträda

Växjö • Publicerad 25 maj 2022
Daniel Rydström och Oscar Appelgren på VXOnews.se.
Daniel Rydström och Oscar Appelgren på VXOnews.se.Foto: Anders Bergön

Den 19-21 augusti arrangeras Karl-Oskardagarna i Växjö centrum. Stadsfesten har inte kunnat arrangeras som vanligt de två senaste åren på grund av pandemin men är nu tillbaka, större än någonsin.

Nu kan vi berätta att VXOnews Festival återvänder och arrangeras som en del av Karl-Oskardagarna på lördagen den 20 augusti.

Annons

– Efter två speciella år känns det häftigt att äntligen kunna köra VXOnews Festival igen. VXOnews är den stora lokala nyhetssajten och vår festival har blivit en del av den stora lokala stadsfesten, vilket vi är glada och tacksamma för. Det blir både kända och lovande artister på Stortorgets scen, säger Daniel Rydström, chefredaktör och ansvarig utgivare på VXOnews.

Artisterna som ska uppträda under VXOnews Festival kommer att släppas en och en och första artisten blir Björn Holmgren som har gjort stor succé på TikTok. Han gjorde en egen vers till Veronica Maggios Satan i gatan och använde den sedan i låten Ut med allt som släpptes den 8 april. Låten har på en och en halv månad fått över 5,6 miljoner spelningar på Spotify. Björn Holmgren har tidigare också släppt låtarna På låtsas och Ge mig ett tecken.

Tidigare år har artister som Loreen, Janice, Moa Munoz, Frontback, Demotional, Adrijana och Jens Hult uppträtt under VXOnews Festival.

Björn Holmgren är en av artisterna som uppträder på VXOnews Festival 2022.
Björn Holmgren är en av artisterna som uppträder på VXOnews Festival 2022.Foto: Pressbild
Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons