GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Wexnet-kunder får avbrott i fiberanslutningen

Växjö • Publicerad 23 januari 2023
Foto: /Barometern

I veckan genomförs flera arbeten som påverkar fiberanslutningen för Wexnets kunder.

Under måndagen kommer ett hundratal kunder påverkas i form av avbrott i fiberanslutningen mellan klockan 08 och 15 på grund av ett akut behov av att byta ut utrustning har uppstått i samband med Vidingehems arbete att bygga om på Frövägen.

På tisdag, den 24 januari, kommer somliga kunder i Öjaby att få ett avbrott i några minuter någon gång mellan klockan 09 och 17. Anledningen är ett planerat arbete för att förbättra och framtidssäkra stadsnätet. Kunderna kommer att påverkas vid olika tider under arbetet.

På onsdag påverkas kunder i Härlöv och Dänningelanda.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.