Annons

Yupin tar över anrik salong: ”Jag gör allt med mycket hjärta”

Avslappnande, positivt för blodcirkulationen och välgörande för hela kroppen. Thaimassage har många fördelar menar Yupin Paebut som nyligen tagit över som ägare till massagestudion Baraai på Klostergatan i Växjö.
– Jag älskar det här jobbet och gör allt med mycket hjärta.
Växjö • Publicerad 24 november 2023
Thaimassage är bra mot värk i till exempel rygg, axlar och fötter. Men det är också positivt för blodcirkulationen och avslappnande för hela kroppen, säger Yupin Paebut, ny ägare till massagesalongen Baraai.
Thaimassage är bra mot värk i till exempel rygg, axlar och fötter. Men det är också positivt för blodcirkulationen och avslappnande för hela kroppen, säger Yupin Paebut, ny ägare till massagesalongen Baraai.Foto: David Färdigh

Baraai har funnits i 15 år och tillhör därmed de äldsta massagestudiorna i Växjö. När Yupin blev tillfrågad om att ta över verksamheten så tvekade hon inte.

– Det är ett känt företagsnamn och ligger centralt i Växjö nära stationen.

Annons

Sedan övertagandet har Yupin ändrat delar i inredningen och framför allt förstärkt Thailands- känslan. Möblemang, musik och blomsterarrangemang känns fjärran från det vanliga oktoberdisiga Växjö.

– När man kommer in här i källarvåningen så ska det kännas som att man plötsligt är förflyttad till Thailand.

Yupin och hennes kollega utför traditionell thaimassage som är verkningsfullt mot bland annat värk i rygg, axlar och fötter. Men Yupin menar att behandlingen är välgörande för hela kroppen.

– Det mjukar upp leder, ger avslappning och är positivt för blodcirkulationen. Efter behandlingen brukar kunderna säga att de fått en ny kropp.

Kundkretsen omfattar såväl Växjöbor som länsbor.

– Men vi har också gott om turister. Nu i sommar har det varit många engelsmän, tyskar och danskar. De passar på att ta en thaimassage under sin semester.

Thaimassagen brukar pågå mellan 60 och 90 minuter. Eftersom Yupin har hjälp av en kollega har hon möjlighet att ta emot dubbla bokningar.

– Man och hustru, pojkvän och flickvän eller förälder med barn kan unna sig något tillsammans och boka gemensam massage. Det har blivit populärt.

Att göra människor är glada är Yupins drivkraft eller som hon själv uttrycker det:

– Jag gör allt med mycket hjärta!

Annons

MISSA INTE VÅRT ERBJUDANDE! Testa Smålandsposten gratis i 30 dagar:

Här saknas innehåll

David FärdighSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons