Annons
Debatt

Nordmark (L): Städa framför egen dörr, S

Svar från Gunnar Nordmark, Ordförande Liberalerna Kronoberg, på Per Jodenius (S) debattartikel ”SD visar sin homofobiska sida”.
Växjö • Publicerad 7 september 2022
Detta är en opinionstext i Vxonews. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Foto: Alexander Hall

I VXOnews skriver Per Jodenius (S) bra och engagerat om SD:s horribla förslag att utvisa homosexuella.

Tyvärr håller inte slutet av artikeln samma höga nivå, då det där blir uppenbart att Jodenius syfte mest verkar vara att smutskasta L och även M.

Annons

Jag tänker inte ge mig in i något argumenterande om det är L eller S som varit eller är mest drivande då det gäller HBTQI-frågor. Det kan varje läsare lätt söka reda på själv och bedöma.

Däremot far Jodenius med osanning om att L vill sitta i samma regering som SD. Vi i L har varit tydliga med att så inte kommer att ske.

Direkt osmakligt blir dessutom det socialdemokratiska självberömmet, eftersom den nuvarande s-regeringen och dess socialdemokratiska migrationsminister utan att tveka administrerar en politik som innebär homosexuella utvisas till länder där de riskerar att utsättas för omfattande förtryck eller värre.

Det senaste exemplet är en homosexuell kurdisk man som ska utvisas till Turkiet, för att hålla Erdogan på gott humör inför Sveriges NATO-medlemskap.

Det vore klädsamt om Jodenius städade framför egen dörr, innan han hoppade på Liberalerna.

Gunnar Nordmark, Ordförande Liberalerna Kronoberg

–––––

Håller du med eller går åsikterna isär? Har du åsikter om andra ämnen? Vi tar gärna emot debattartiklar och insändare. Skicka din text till tips@vxonews.se. Vi garanterar inte publicering. Läs mer nedan.

Annons
Annons
Annons
Annons