Annons
Växjö

Prisade eldsjälen får prestigefyllt uppdrag: ”Tacksam”

Växjö • Publicerad 27 oktober 2023
Roy Jones Jr och Andrija Martic.
Roy Jones Jr och Andrija Martic.Foto: Privat

I åtta år har Andrija Martic, grundare av Växjöklubben ATF Gym, haft ett samarbete med boxningsikonen Roy Jones Jr som blivit världsmästare sex gånger i fyra olika viktklasser.

Nu står det klart att Andrija Martic får uppdraget att bli bokningsmanager för Roy Jones Jr i Europa. Han ska hjälpa boxningsikonen att boka seminarier, konserter och föreläsningar i Europa.

Annons

– Jag är tacksam för denna möjlighet och ser fram emot att fortsätta inspirera unga och gamla att sträva efter sina drömmar, säger Andrija Martic.

Han menar att det är en extraordinär möjlighet för Sveriges ungdomar att få tillfälle att möta en världsboxare och ta del av hans kunskaper och erfarenheter.

Foto: Privat

Andrija Martic har genom åren fått följa med Roy Jones Jr och coachat världen över och i hundratals timmar hjälpt till och studerat honom under träningar. I fjol valde Roy Jones Jr att dela ut ett stipendium till Andrija Martic.

ATF Gym har lockat över 300 medlemmar som bland annat vunnit SM-medaljer, EM-brons i amatörboxning och proffstitlar i USA.

Andrija Martic vann priset Årets eldsjäl i Växjö kommun 2019. Läs mer här.

MISSA INTE VÅRT ERBJUDANDE! Testa Smålandsposten gratis i 30 dagar:

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons