Annons

Växjöföretaget vinner pris

Växjö • Publicerad 23 mars 2024
Oscar Falkström driver Tomorrow Brewing.
Oscar Falkström driver Tomorrow Brewing.Foto: Pressbild

I början av 2023 lanserades Tomorrow Brewing av Oscar Falkström från Växjö. Företaget brygger endast alkoholfri öl och nu har han vunnit guld för bästa alkoholfria lageröl i Sverige 2023.

– Oerhört kul att vi kammade hem detta pris, det är tack vare våra kunder som röstat fram oss på untappd, säger Oscar Falkström.

Annons

Untappd är ett öl-community där man kan betygsätta öl. Tomorrow Brewing ska nu växla upp och inleda samarbeten med mat- och dryckesgrossisten Svensk Cater och Brill & co som är specialiserade på öl.

– Dessa samarbeten ger oss väldigt bra förutsättningar att nå större volymer. Både Svensk Cater och Brill & co har med sina säljorganisationer och befintliga restaurangkunder helt andra möjligheter att nå ut på bred front än vad vi som litet företag har, säger Oscar Falkström.

Han öppnar också upp för att ta in kapital från investerare om denna har rätt profil och att de klickar.

Oscar Falkström har tidigare arbetat inom reklam och marknadsföring. För ett par år sedan väcktes idén om att starta ett företag som är helt nischat på alkoholfri öl. Läs mer här.

MISSA INTE!

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons